بر اساس این گزارش، تقی رضایی، مدرس این کارگاه در روز نخست، به مبانی تئوری کمیک استریپ پرداخت و آن را تصویرهای دنبالهداری که داستانی را روایت میکنند بیان کرد که به نوعی جنبه تجاری سازی تصویرسازی را به همراه دارد.
وی با اشاره به نمونههایی از کمیک استریپ و کمپانیهایی که آغازگر بودند، از ضرورت داستان برای آغاز آن سخن گفت و افزود: نمیتوان کمیک را طراحی و بعد داستان نوشت.
رضایی، انتخاب لحظه، تصویر، کلمات و جریان را از مراحل طراحی کمیک برشمرد و از ضرورت بهرهگیری از نام آواها در کمیک استریپ سخن گفت.
وی اتود زدن، تمیز کردن، جوهرگذاری و رنگگذاری را مراحل طراحی کمیک استریپ عنوان کرد و از هنرجویان خواست تا با انتخاب داستانی درخصوص پیاده روی اربعین و پلانبندی و صفحهآرایی با این گونه هنری آشنا شوند.
بر اساس این گزارش، در دومین روز از این کارگاه، اتودها از سوی مدرس بازبینی شد و پس از رفع ایرادات به صورت گروهی مورد نقد و بررسی قرار گرفت تا هنرجویان با کارهای یکدیگر آشنا شوند، پس از آن هنرجویان به مرحله جوهرگذاری رسیدند.
در روز سوم کارگاه هنرجویان کمیکهایی که طراحی کرده بودند را اجرا و نهایی کردند و به مرحله رنگگذاری در کامپیوتر رسید و تعداد 7 اثر که مجموعا 50 تصویر دنبالهدار بود در سایت سوگواره ثبت شد.
لازم به ذکر است، از آنجایی که حضور در جشنوارهها و مسابقات از یک سری رفتارها و بایدها و نبایدها تبعیت میکند از حضور عباس ناصری؛ کاریکاتوریست مطرح استان و از با تجربه ترین افراد در سطح یک هنری برای راهنمایی هنرجویان بهره گرفته شد.
گفتنی است، این ورکشاپ با هدف خلق آثار کمیک با موضوعیت پیادهروی اربعین و ارسال آنها به چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی حوزه هنری و به منظور آشنایی هنرجویان شرکت کننده با جشنوارهها و مسابقات هنری، در کنار شناخت و پرورش استعدادهای جوان هنری برگزار شد.